Documenten

Hieronder treft u alle documenten aan die u kunt inzien:

Reacties zijn gesloten.

 • socialGedragscode social media

  Het is belangrijk te weten dat je met berichten op sociale media (onbewust) het imago ook kunt schaden. Het bestuur van BVA vertrouwt erop dat de beheerders van de website en sociale media accounts (Twitter en Facebook) op een verantwoorde manier om zullen gaan met sociale media en heeft dit protocol opgezet om hier richtlijnen voor te bieden.

  Algemene uitgangspunten

  1. Als Bowling Vereniging Almere zien we de meerwaarde in van een website en het gebruik van sociale media en vinden we het belangrijk deel te nemen in de interactieve online conversaties.
  2. Bowling Vereniging Almere wijst zijn leden en beheerders van de website en de sociale media accounts actief op hun verantwoordelijkheid en het belang te handelen voor en namens de vereniging.

  Sociale media en website

  1. De website en sociale media accounts van Bowling Vereniging Almere mogen worden ingezet om kennis en informatie te delen met onze leden en andere geïnteresseerden.
  2. Reacties of teksten op de website worden altijd geplaatst namens de vereniging.
  3. Het is niet toegestaan om vertrouwelijke en/of schadelijke informatie te (laten) publiceren.
  4. Het is niet toegestaan uitingen te publiceren die in algemene zin als seksistisch, beledigend of racistisch kunnen worden ervaren.
  5. Bij twijfel of de informatie juist is wordt dit eerst gecontroleerd bij de juiste persoon.
  6. Als accountbeheerder is het belangrijk om bewust te zijn dat de gepubliceerde berichten voor onbepaalde tijd openbaar zullen zijn, ook na verwijdering van een bericht.
  7. In geval een online discussie dreigt te ontsporen dient de accountbeheerder deze discussie te beëindigen en eventuele ongewenste tekst te verwijderen
  8. Indien er onverhoopt onjuiste berichten worden geplaatst, dan wordt dit hersteld en wordt excuses gemaakt wanneer nodig.
  9. Spreek respectvol over andere mensen.
  10. Plaats geen dingen waardoor je zelf of onze vereniging in de verlegenheid kan worden gebracht.