Verslag Steden Ontmoeting 50+ 2018

Op zaterdag 7 april vertrok het team van BV-Almere naar Schiedam om daar deel te nemen aan de voorronde van de Steden Ontmoeting 50+. Met de dames Joke van Dongen, Sonja Pannen, Andrea Homan, Ada Middag en Saskia Lekkerkerk en de heren Sergio Feduzzi, Ruud Jimmink, Klaas Zuidema, Frans Middag en Jos Homan als speler/coach werd in de afgelopen maanden goed getraind ter voorbereiding op dit toernooi.

Na alle tassen en spelers 4 trappen omhoog te hebben getakeld konden we beginnen. Met de heren werd afgesproken dat er alleen in uiterste nood gewisseld zou worden, met de dames werd een wisselschema afgesproken en zo gingen we met hoge verwachtingen beginnen.

De dames behaalden uiteindelijk een serie van 2629 pins (669, 629, 690 en 641) en de heren een serie van 3152 (725, 872, 783 en 772) hetgeen resulteerde in een totale pinfall van 5781 (180.66 gemiddeld). Het bleek uiteindelijk net niet genoeg voor een plek in de top 8 finale. We kwamen 107 pins te kort. Hoewel de telleurstelling hierover groot was denk ik dat we toch met trots kunnen terugkijken op dit resultaat. Ik dank dan ook alle spelers, inclusief Ivonne van Slimming (die de hele voorbereiding heeft meegedaan), voor hun sportieve en positieve inzet en hoop met dit team een basis te hebben gelegd waar we de komende jaren mee verder kunnen.

 

Jos Homan

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.